Maastro spinning for protontherapy!

Alberto Traverso
Normal 03ae0f6e6c10d21d7401392c209a23e1828e7d56
Qr
van totaal € 100 (100%)

On November 26 I will cycle during the Maastro spinning marathon!

 Alternating with fellow employees and sponsors I accept the challenge of spinning continuously for 9 hours.

Not only for the fun; we aim to raise money for Maastro's scientific research on proton therapy.  Maastro provides tailored care and research aimed at directly improving patient treatments.  Help us maximize survival chances while minimizing side effects for proton treatments!

 

With your donation you support us directly.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 26 november fiets ik mee tijdens de Maastro spinningmarathon!

 

Afwisselend met andere medewerkers en sponsoren ga ik de uitdaging aan om gedurende 9 uur aaneengesloten te spinnen.

Dit doen we niet zomaar.

Doel is om sponsorgelden op te halen voor het wetenschappelijk onderzoek van Maastro naar protonentherapie. Maastro levert zorg en onderzoek op maat, gericht op directe verbetering van behandelingen voor patiënten. Help ons mee de kans op overleving te vergroten, met zo min mogelijk bijwerkingen voor behandelingen met protonen!

 

Met uw donatie steunt u ons direct, zónder landelijke tussenkomst.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.