Flexprof voor protonentherapie

Wij fietsen voor protonen
Normal 0c2a2641f17167aed8680836794fc869d7fc0c6e
van totaal € 1.000 (103%)

Flexprof fietst op 26 november mee tijdens de Maastro spinningmarathon! Afwisselend met Maastro medewerkers en andere sponsoren gaat Flexprof met een team de uitdaging aan om gedurende 9 uur aaneengesloten te spinnen.  

Dit doen we niet zomaar. Doel is om sponsorgelden op te halen voor het wetenschappelijk onderzoek van Maastro naar protonentherapie. Maastro levert zorg en onderzoek op maat, gericht op directe verbetering van behandelingen voor patiënten. Help mee de kans op overleving te vergroten, met zo min mogelijk bijwerkingen voor behandelingen met protonen!  

Met uw donatie steunt u Maastro direct, zónder landelijke tussenkomst. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.